Share

Tangram - Turris Eburnea

2011.04.14. 09:34

Azt gondolom, hogy Tangram eddigi legkiforrottabb munkáját hallhatjuk a Turris Eburnea albumon. Legkiforrottabb a maga nemében, hiszen ezúttal nem ambient a menü, nem is kellemes lounge, hanem kortárs zene, nagyzenekari művek. Nem nagyzenekarral vette fel Tangram, de ez az értékéből mit sem von le. Becsukjuk a szemünket és elhisszük. Nem lesz nehéz, mert ezek a művek úgy is megállnák a helyüket.
Kell valami többlet, valami érettség a digiális zeneszerzőben, hogy effajta zenét komponáljon. Tangram 12 lemez után eljutott idáig. Méltán állhatna be ezentúl a filmzeneszerzők sorába is akár és méltán szólalhatnának meg ezek a darabok igazi zenekarral is. Régi vágyam teljesülne.

Tangram alias Fabók Péter magyar ambient producer. Eddig 13 szerzői albuma jelent meg, többségük ingyenesen hozzáférhető a weboldaláról a most bemutatott dolgozattal együtt:

http://www.tangram-music.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr322825080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tepi · http://tangram.hu 2011.04.14. 11:05:49

Nagyon köszönöm a méltatást!
süti beállítások módosítása