Share

A Tonkultur Berlin azon kiadók közé tartozik, akik ingyenes és pénzért megvásárolható kiadványokat is prezentálnak (azokat vinyl formátumban is). Számunkra a legfrissebb ingyenes megjelenésük érdekes. Ezt a kis EP-t két producer, Mika Flanger és Blaque Unit jegyzi.

6 track, 3 Mika és 3 Blaque Unit. Kellemes tech-house-zal indul, majd minimal technoba csap át, annak sem a lecsupaszított nyers változatába, hanem a finomabb, simogató fajtájába, amit csak keménysége és más műfaji sajátosságai miatt nem mondanánk progressive house-nak. Pedig a Program Y már organikus hangokkal, torzított énekkel operál, de a később fölészökő bassline visszatérít minket a minimaltechno útjára, ami úgy is marad az utolsó két tracknél is. Megállapíthatjuk ugyanakkor,hogy Mika a keményebb és Blaque Unit a lágyabb, így alakul ki az EP koncepciója, amit a címe is elárul: kontraszt.

LETÖLTÉS: Tonkultur Berlin (katt)

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr621679429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása