Share

Holnap kezdődik a karácsonyi ünneplés. Sokan ilyenkor belevetik magukat a családi forgatagba, de mások lehet, hogy csak magukba szállnának egy kicsit. Van, aki egyedül tölti a karácsonyt. Mindannyiuknak érdekes lehet ez a release, ami elsősorban az elmélyüléshez, pihenéshez ideális.

A Petcord netlabel inkább a kísérleti elektroakusztikus muzsikára fókuszál a mainstream helyett. Nemzeteken átívelő kollaboráció ez német, görög és egy spanyol alapítóval. Filozófiájuk többek között, hogy az olyan alkotások, amelyek híján vannak az érdekes struktúráknak alapvetően megkülönböztethetetlenek a tetszőlegesen véletlenszerűektől. Nem szeretik a kategorizát zenéket - minden, ami az előbb említett két póluson belül van, érdekli őket. Mindhárom alapító maga is producer. Egyikük René Múnoz Córdova.

Ezzel a kiadvánnyal kíván kellemes ünnepeket a Labelwatch Blog szerkesztősége!

LETÖLTÉS a kiadó weboldalán: http://www.petcord.com/releases/pc1210-01-rene-munoz-cordova-entity/

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr802534807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása