Share

A magyar Audioexit Recordsról már volt szó korábban itt a blogon. Azóta is ők a magyar darktechno zászlóvivői. Aktuális kiadványuk bemutatása megfelelően passzol az előzőekben közölt In Dust And Rail című techno válogatáshoz.

A négy munka négy olyan producertől származik, akik az utóbbi időben egyre előkelőbb helyet foglalnak el az európai underground techno világában. Főleg Balatrora és Dan Mute-ra igaz ez, akik az Audioexit mellett sok más külföldi netlabelnél is publikálnak. GabeeN most kezd egyre jobban bekerülni ebbe a körbe, míg Solidpulze bemutatásra szorul, de hallhattuk már munkáját pont itt, az Audioexit égisze alatt. A lemez sarkos, egyedi, száraz, igazi techno. Pont annyira tudományoskodó, amennyire kell, pont anyira offbeat, amennyire kell. Az oldalukon található egy rövid leírás az EP-ről magyarul is. Annyit fűznék még hozzá, hogy jó étvágyat!

A kiadó weboldala: http://www.audioexit.com

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr682443937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása