Share

Hosszú és beszédes című mai dárenbéz LP-nk a Torrentech netlabel harmincharmadik kiadványa. Hogy pár szó essék a kiadóról is: adott a Torrentech nevű, elektronikus zenei torentekre szakosodott tracker oldal (! - ilyen is van ám). Innen néhány producer szervezte ezt a labelt gyakorlatilag bármilyen stílusú minőségi anyag ingyenpiacra dobására. Bemutatkozójukban pár mondatban meg is fogalmazzák a netlabel lényegét, komolyan mondom, ezt a wikipédia sem írhatta meg volna jobban. Megragadták a srácok. Ismertebb nevek a kiadónál pl. Josh Winiberg, Faktor&Vektor. 34 kiadványuk volt eddig, ezt  a 33-as számút Shivaxi jegyzi. Amit róla tudni kell, hogy 18 éves, az új generáció gyermeke, hiszen még általános iskolás sem volt, mikor mi már a demoscene-n edzőttünk (a többi információt megtudhatjuk weboldaláról: www.shivaxi.com) Ehhez képest korrekt kis anyagot rántott össze nekünk. 609 megás LP-jét FLAC formátumban érhetjük el - a kiadó egyébként több más anyagát is csak FLAC-ban tette letölthetővé. 16 track van a  csomagban, mindegyik kis újkori drum & bass, néhol downtempo (Neural Network), néhol elektrós (Exposing The Lie), néhol romantikus (Forest Rays), vagy épp űrhangzású, futurisztikus (Enjoy The Moment), netán klasszikra hajazó (My Red Planet - Adam F munkái jutnak róla az eszembe). A borító is ötletes képpel díszített.

Blogíráshoz, kis esti zenének geekeknek vagy ráérő mérnököknek, de leginkább az álmosító ám mégis friss drum & bass-t kedvelőknek.

A kiadó weboldala: http://netlabel.torrentech.org

Letöltés: ITT

Share

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr672316547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása