Share

Eltelt egy hét és rengeteg release látott napvilágot azóta. A mai poszt egy mexikói netlabel, a Breathe kiadványáról szól. A kiadó munkássága három szekcióra osztható: válogatáslemezek, albumok és live szettek. Ez a lemez egy album, egy mini-EP, szám szerint a nyolcadik a sorban.

Igazi űr-hangzást kapunk Logical Disorder lemezén, légies, ambient-szerűt, majd ugyanilyet elektro köntösben. A Where is the tv-ben már torzító és határozott ritmus, acid-techno felhanggal, de továbbra is elektro alapokon. A címadó dal már-már kísérleti, posztindusztriális edm, fémes zörejekkel, összetett szőnyegekkel (nagyon tetszik ez a megoldás). Az Orwell is sötét világot fest le, ahogy az egész album hű ehhez a dark, ipari hangképhez.

Zárómomentumként a Wordplay kilóg a sorból, megpróbálja oldani a művek feszültségét, de közben maga is feszíti a húrt egészen a szám végéig.

A lemez február 11-én jelent meg, nálam a múlt hét (egyik) meghatározó darabja.

Szerző: Labelwatcher

1 komment

Címkék: electro idm

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr311760973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása