Share

Dél-amerikai vizekre evezünk, az Epa_sonidos Netlabel legfrissebb megjelenése a poszt tárgya.

Az Epa_sonidos chilei kiadó idén 9 éves, tehát a netlabel kultúra igen korai szakaszában kezdték meg működésüket. A diszkográfia tanulsága szerint az első években nem sok megjelenésük volt, évi 1-2 db. Ilyen régi kiadók esetében érdemes visszahallgatni az archívumba, főleg annak, aki nem olyan régóta követi az underground elektronikus zene alakulását, hogy milyen hangzások, trendek voltak jellemzőek.

Tatsu lemeze a természethez nyúl, és a leírás szerint a technohoz, ám inkább kellemes deep house amit kapunk. Na jó, akad némi minimal foszlány a lemezen. Megemlítendő, hogy a japán producer alapította a jól ismert Bumpfoot netlabelt, ahol valóban karakteres minimal technoval foglalkozik (például a bump111-en, amit ő jegyez, a Music Forest szintén természeti jellegű, kalandozós minimal techno, ambienttel fűszerezve).

A Cicada, Eclipse and Me 4 track, 2 remix. A számcímek beszédesek: Tanna Japonensis, Solar Eclipse of July 22,2009 (But I was in working time), When Cicadas are not There. Melankolikus, nature deep house. Annyira belassít, hogy kocsiban nem érdemes hallgatni, hanem inkább munkahelyre vagy otthonra elalvás előttre jó. Ez nem feltétlenül baj, de érdemes figyelembe venni a release befogadása előtt.

LETÖLTÉS: Epa_sonidos Netlabel (feladat: megkeresni a letöltés linkjét, ugyanis az oldal szinte teljesen spanyol nyelvű)

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr281730250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása