Share

A zene nem a politikáról és a szembenállásról szól. Nem ítéletet mond, hanem elmesél. Ennek szellemében egy szlovák netlabel friss kiadványával foglalkozunk ma. A Sologroove netlabelről eddig nem tudtam semmit, pedig 36 megjelenésük van. Ezen az egyébként legfrissebb kiadványukon kellemes house - prog house szerepel. Az indító track hangulata engem az Audioexit egyik korai megjelenésére emlékeztet (AeDeep002). Az az igazi, mély progressive house, csak a bpm száma miatt nem trance, pedig az is lehetne. Ha tovább hallgatjuk az Ep-t akkor már nem ilyen tiszta a kép. Még progit kapunk, de némi tribalos, minimalos beütéssel. A Snow in Bogota kifejezetten teches, az utolsó szám pedig igazi deep house, 21. századi köntösbe öltöztetve.

Melegen ajánlható buli előtti melegítéshez? Az olyan sablonos lenne, ezért reggeli ablaknyitáshoz javaslom.

(A szlovákok egyébként nagyon erősek technoban, több neves producer dj-t adtak már a szakmának. Példaértékű, igen, nekünk magyaroknak is, a techno szcénának mindenképp.)

LETÖLTÉS: www.sologroove.com

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr561704484

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása