Share

Mindig megfogadom, hogy egyszer leülök, és letöltöm a Kahvi Collective összes kiadott munkáját egyben. Ez még nem is olyan nehéz feladat, de 282 van belőlük.

A Kahvi Collective az egyik legrégebbóta jelen levő netlabel, egy közösség, sok visszatérő alkotóval - mert itt tényleg alkotás folyik. Az évek során kialakult egy semmivel össze nem téveszthető Kahvi-stílus.
A 282. kiadványon mélyűri ambientet kapunk Cell-től, akinek ez az első megjelenése a Kahvi-nál (ami nem olyan könnyű dolog). A szőnyegek alá belép a dallam és a morajlás is a nyitó számban, a végére pedig ritmussal ajándékoz meg minket. A Blue Embers vangelises ízt hoz, ami csavargatásba torkollik, néha felbukkanó férfihanggal, transz-ambient, ha lehet így nevezni. A Floating Retentionnal komolyodunk, kissé komorabb, mint az eddigiek, de úgyis elmegyünk vele pihenni a Hawaii Transit-hoz. Deep house hangulattal kínál meg minket a nevezett track, természetesen az ambient jegyei dominálnak. Felfedezhető benne egy, a Toys of Ancient Gods által is használt sampling. Az egész lemez végére visszakomolyodunk, meditálunk egy kicsit megint. Ibizai felütések a Risky Nap Under Blue Tree-ben.

Esti meditációhoz kiváló lemez, de nem arra való. Tanulságos, szép, utaztató. Ambient producereknek érdekes túra lehet.

LETÖLTÉS: Kahvi Collective

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr761685366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása