Share

Szemezgetés a Sonicsquirrel fősodorból. Az érdekes című EP mégoly érdekes hangzást takar. Mintha bódult önmagunkat hirtelen karonragadná valaki a Warprecordstól és egy 90-es évekbeli berlini techno lemezzel s némi szesszel a hónunk alatt egy északi-tengeri szárazdokkban múlatnánk az időt. De nem tengeri látképpel ám...nem. Már az első , címdó track be is zár a zombimunkások közé, akik valójában csak a mi agyunkban léteznek. Aztán némileg enyhül a szorítás végig ügyelve rá, hogy tudjuk, hol a helyünk. Az utolsó szám viszont maga a fémek meditációja. Igazi kikötői ambient. Végre meglátjuk a tengert.

Mindenkinek ajánlom ezt a release-t, aki fel akarja dobni unalmas estéit - tudatmódosító szerek nélkül. De legjobb betegen hallgatni.

LETEKERÉS: innét (BFW Recordings)

A bejegyzés trackback címe:

https://labelwatch.blog.hu/api/trackback/id/tr231682551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása